Peruuta

Peruuta

Peruuta
×

Täytä tiedot huolellisesti ja selkeästi. Kaikkia kohtia ei ole pakko täyttää.

Tiedot itsestäsi


Yhteystietosi

Jätä kenttä tyhjäksi, jos sinulla ei ole kyseistä viestintä


Luo tili palveluumme, jotta voit sallia kaveripyynnöt sivustollamme. Voit myös poistaa ilmoituksesi helposti tilin avulla.

Peruuta

Palaa listaan

52-vuotias mies, En kerro

Hei sinä vanhemman miehen kanssa kuumasta kesäseikkailusta ( ja vaikka pidemmästäkin) haaveileva +18v neiti...olisitko täällä..?:-)

Sinusta haaveilee tälläinen varttuneempi, ikäisekseen ihan nuorekas ja liikunnallinen, siisti, itsestään kaikin tavoin huolta pitävä ja kaikinpuolin terve, osaava ja varmaotteinen, sinutkin kaikessa huomioiva ja sinun halujesi mukaan etenevä, sinua kuunteleva ja muutenkin puhelias, pussaava ja Lassien lailla lipsuttava, savuton ja varmasti selvinpäin tapaamiseen tuleva, vireä ja viriili, kivankokoisen- ja näköisen " työkalun" omistava, mukava, seurallinen ja 100% luotettava, poikamainen "pojanviikari..:-)

Kokemusta sinulla ei välttämättä tarvitse olla...sitä voimme yhdessä sinulle kerryttää sinun toiveidesi ja halujesi mukaan. Iälläsi, koollasi tai siviilisäädylläsikään niin väliä..pääasia kun olet siisti, terve ja itsestäsi huoltavapitävä, raikas ja hyväntuoksuinen, ihana ja ehkä ujonpuoleinenkin naapurintyttö..;-) Ja kiirehän meillä ei tarvitse olla mihinkään..pikkuhiljaa voimme tutustua..

Ja ei kiitos teille kuvien tms. myyjät!


ĸikhttps:////panettaa.org//--seura-tiedot-208461.html
Adultm51


Ilmoitus lisätty:
21:22 06.07.2020
ID: 208461

Ilmianna