Peruuta

Peruuta

Peruuta
×

Täytä tiedot huolellisesti ja selkeästi. Kaikkia kohtia ei ole pakko täyttää.

Tiedot itsestäsi


Yhteystietosi

Jätä kenttä tyhjäksi, jos sinulla ei ole kyseistä viestintä


Luo tili palveluumme, jotta voit sallia kaveripyynnöt sivustollamme. Voit myös poistaa ilmoituksesi helposti tilin avulla.

Peruuta

Palaa listaan

27-vuotias nainen, En kerro

Heij!
Olen 27v 169/65 normaalivartaloinen, isolla pepulla oleva,huumorintajuinen,luotettava, vähän ujo ja alistuva *tyttö* eli olen trans/crossdress vielä.

Harrastan liikuntaa (lenkkeily,uinti), kuvausta ja musiikkia. Asun kuopion seudulla mut oikeanlaisen ihmisen kohdalle osuessa ei ole estettä ettenkö voisi muuttaa :)

Haaveenani on että joku päivä voisin olla 24/7 tyttö, myös ulkonäöllisesti. Ja elää normaalin tytön elämää :)

Etsin miestä joka olisi kiinnostunut minusta vakavemminkin ja vaikka auttaa haaveeni täyttymyksessä, en hae yhdenillan/yön juttuja. SugarDaddy kiinnostaisi ☺️ . Olisi upeaa jos mies haluisin esim opettaa minut tytökseen ja pitää minua naisenaan esim. Vaimona/Tyttärenä :) kokemusta löytyy tyttöilystä 14 vuoden ajalta. kuvia löytyy alastonsuomesta HeidiTvNeiti. Myös email on.

Toivottavasti ymmärsit lukemasi, kerro viestissäsi mitä seuraa haet ninusta, pelkät moi, mitä kuuluu ja Dp aloitukset blokkaan, Eli Asialliset kivat viestit niin saatat saada jopa vastauksen ;) kuvakin olisi kiva mutta ei pakollinen :) Kiitos kun jaksoit lukea mun viestin ja laitathan viestii


ĸikhttps:////panettaa.org//--seura-tiedot-157150.html
HeidiTv93
Jokin muu
[email protected] ja IG heidineiti93


Ilmoitus lisätty:
18:02 04.07.2020
ID: 157150

Ilmianna