Peruuta

Peruuta

Peruuta
×

Täytä tiedot huolellisesti ja selkeästi. Kaikkia kohtia ei ole pakko täyttää.

Tiedot itsestäsi


Yhteystietosi

Jätä kenttä tyhjäksi, jos sinulla ei ole kyseistä viestintä


Luo tili palveluumme, jotta voit sallia kaveripyynnöt sivustollamme. Voit myös poistaa ilmoituksesi helposti tilin avulla.

Peruuta

Palaa listaan

19-vuotias nainen, En kerro

! Moi, olisi tarjolla kaikkea etäkivaa €€ vastaan !
Kerron ekaks millanen oon ja mitä etin, ja sitten mitä tarjoan:) eli oon 19v kiimainen ja kiltti opiskelijatyttö. Nautin siitä, että voin käyttää vapaa-aikaa kaikkeen nautinnolliseen;) oon muodokas ja chubby, tukka pitkä ja punainen. Etin aivan kaikenlaisia kiimaisia tyyppejä pitämään etäkivaa. Tärkein prioriteetti on se tuhmuus, ja että ymmärrät € kuuluvan asiaan.
Tarjoan laajasti kaikkea. Eli mitä sinä haluat nähdä? Kuvaan customina, juuri sinulle juuri sillä hetkellä kun sovitaan. Mulla on oma ”seksiluola” tai no makkari, jossa oon panostanu hyvään valaistukseen ja siihen, että voin kuvata erillaisissa kuvakulmissa;) pidän myös ääntä. Mulla on valmiina dildoa, tappeja, vibroja tai jos kiinnostaa jokin muu talosta löytyvä väline niin ehdota, voin käyttää erikoisempiakin välineitä;) tule kysymään lisää ja juttelemaan, keksitään kummallekki sopiva diili. Hinnatt riippuvat paljon kestosta ja sisällöstä, joten kysy lisää:)
f=t


ĸikhttps:////panettaa.org//--seura-tiedot-508521.html
:/:/:/:/:/:/tuhmafyfynenn


Ilmoitus lisätty:
23:56 25.06.2024
ID: 508521

Ilmianna